Já mám kluky 2,5 a 4,5r, taky je u nás dost hlučno a dost se perou, ale taky furt pusinkujou, hladěj, jeden bez druhýho (např. je-li starší na nějakým kroužku nebo mladší v poledne spí) jak bezrukej.. Dokonce jsme si uvědomili, že ačkoliv se furt řežou, mordujou, válej se po sobě a ječej, tak se naprosto bez šrámů, modřin, škrábanců apod., takže jsme usoudili, že sami znají míru a je to u nich spíš taková hra. Naštěstí u věcí zastávají zásadu, kdo si to vzal první a jinak si je půjčují anebo si hrají spolu.
LíZO - naši to taky dělají. Když už mi občas ujedou nervy, zařvu na ně a třeba i plácnu přes zadek, tak pak odejdou do jiné místnosti, tam se objímají, pusinkujou a utěšují a já si pak připadám jak bestie.
ARNOŠTE - taky jsem jako Vaše žena z větší rodiny (ze tří dětí) a mě ten "komunismus" přijde dobrý. Kluci fakt už neřeší, co kdo dostal (takže nemusí vše kupovat dvojmo), ale kdo si to vzal první. Ono ve školce je taky všechno všech (a částečně pak i ve škole a na táborech a na pracovišti, a vlastně i v manželství :-)).
Předchozí