| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Není rukou…

Manžel je dnes právě 3 měsíce na rodičovské s naším 18m synem a musím říct, že vše zvládá naprosto v pohodě. Věci nachází a ukládá na stejná místa, ani zpočátku mi nevolal a neptal se, co kde máme. Bud našel to správné oblečení nebo dal Šimonovi nějaké jiné, ale vždycky si poradili. Takže já bych řekla, že dokud mají muži doma pocit, že za ně vždy někdo vše udělá, tak se ničeho nedotknou. Manžel i probírá ledničku a vyhazuje již ne zcela čerstvé potraviny:-), poskládá vyprané oblečení. Jen já se musím vždycky zastavit, když mám tendenci je přeskládat tak, jak jsem zvyklá já. Ale zatím se držím:-) Takže když večer dorazím, tak si můžu jen užívat Šimona.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.