Asi neporadím, ale u nás je to podobné a to je jeden již skoro dospělý. Ten mladší pořád provokuje a žárlí, protože chce být ve všem první (i v narození a když má "blblou" tak nechce pochopit, že je prostě mladší a hotovo), také si hodně vymýšlí. Ten starší nám zase vytýká, že toho mladšího rozmazlujeme a moc mu povolujeme. Naštěstí se na toho staršího můžu spolehnout, že bráchu pohlídá, vyzvedně ze školy a pod. i když zrovna doma válčí. Taky jsem někdy zralá na blázinec. Já mám o 1,5 roku staršího bratra a mlátili jsme se hrozně, ale jak někdo nastoupil na nás (i jednotlivě) tak jsme drželi při sobě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.