Jeno, tak na KM jsem koukla až teď, ale svou odpověď už jsem Ti napsala.
Polly, upřímnou soustrast.
Pawlí, sálal ze mne optimismus z toho článku a jsem moc ráda, že je Vám dobře.
Co se týče pravopisu, tak už jsem se několikrát zde vyjádřila, že se za sebe stydím, občas teda nakouknu do pravidel, ale většinou to po sobě nečtu, takže je to autentické. :-) Něco mi naskakuje dobře něco ne. Teda zas tak moc se nestydím, když to po sobě nekontroluji, vlastně. jde o to, že to musím ze sebe vychrlit a pak už třeba nemám čas nad tím přemýšlet. Co si budeme nalhávat, že? Jsem už starší osoba a občas neudržím ani myšlenku :-) Nedávno jsem koukala, jak se píše s a z na začátku slova a už si to zas nepamatuji. U Hani to budu drtit, pokud není dys..., aby se to nezanedbalo jako u mě. Je to hendikep, ale zas máte o stres méně, když něco po někom čtete :-)))) To je chabá útěcha, ale člověk se s tím musí nějak vyrovnat :-)
Za chvíli je tu Sirkoň. Nechce se mi do toho rozhovoru. Kontaktoval mě už na ICQ a něco jsme si napsali. Nic jsme nevyřešili, spíš jsem dala námět k zamyšlení nad tím, jestli on se necítí svázaný rodinou, stejně jako já těma lidma. Hračku mi vysvětlil celkem uspokojivě, že by se teď dalo tomu věřit, alekaždopádně podraz jsem v tom cítila, i když on si to tak nevyložil. No, uvidíme. Nechci se trápit, to je hlavní.
Předchozí