Ahoj hanko,
máš za sebou hrůzu. Věřím, že se s ní časem vyrovnáš a přítelem brzy zaděláte na krásné mimi. Hlavně se nedej, pokud ti neodpoví ze sanatoria, obrať se na media, zní to blbě - ale v téhle zemi je to kolikrát to poslední, co pomáhá. Takové chování "doktora" by němělo zůstat bez trestu!!!
Já sama mám podobnou zkušenost z Prahy - z vyhlášeného Podolí!!!
Je to už hodně let a jméno doktora si nepamatuju. Mezi cykly jsem začala bolestivě krvácet. Protože jsme se snažili o miminko už několik let, rychle jsme jeli na pohotovost do Podolí. Měla jsem velké bolesti, byla smotaná do klubka - vím, jak strašně ti muselo být. Po půlhodině přišel doktor, dost neurvale mne vyšetřil a poslal domů s tím, že je to asi mimoděložní těhotenství. Celou noc jsem probrečela, dopoledne to můj přítel nevydržel a přes známé mi sehnal jiného doktora, který mne okamžitě vměstnal do nabitého programu své soukromé praxe. Byl to nakonej "jen" oboustanný zánět vaječníků s komplikacemi. Do Podolí jsem od té doby ani nevkročila, o kartu požádal můj nový lékař a před dvěma lety se nám po jeho úspěšné léčbě (v Podolí jsem předtím s "neplodností", které byla jen nedoléčený chronický zánět, bojovala 5 let!!!)narodil krásný zdravý kluk.
Přeju ti, aby i u vás vše dobře dopadlo.
Linda
Předchozí