nejsou s knihovnou problémy. Je tam velký výtah a ani s kočárkem mě ještě nikdo nevyhodil. Co mi ale doopravdy hlava nebere, jsou schody do čekárny k dětské lékařce: mám dvě možnosti: buď ho vytáhnu po schodech (vždycky se modlím, ať mi nerupnou nafukovací kola) nebo nechám v prostoru za dveřmi (jenže po jedné zkušenosti, kdy se z kočáru ztratila připnutá plyšová hračka to raději neriskuju - příště už by tam nemusel být ani kočár). Je to v dětském středisku u autobusového nádraží, maminky z Místku budou přesně vědět kde. A přitom by snad nebyl takový problém tam udělat alespoň plechové nájezdy. To samé je v budově sociálky, kde se chodí vyřizovat přídavky apod. A do obchodů, kde nechtějí pouštět kočárky prostě nechodím, ať si tam trhnout nohou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.