Je to hrůza,co se v našem zdravotnictví někdy děje.Nechápu, že takový "lékař" nejde raději dřepět do kanceláře, když ho prostě medicína nebaví!Živě mi to připomnělo můj vlastní zážitek s jedním gynekologem v nemocnici Na Homolce.MUDr. Ďurkech mi tam vyndaval nitroděložní tělísko stylem, že jsem pak musela navštívit psychiatrickou ambulanci, protože jsem byla v naprostém šoku a silně ztraumatizovaná. Má vlastní gynekoložka mě poslala na Homolku s žádostí o vyndání tělíska v celkové narkóze a dobře věděla proč(otočená děloha, chybějící vlákna tělíska). MUDr. Ďurkech si ale myslel, že narkoza není naprosto potřeba a že "to normálně zvládne", jak sám řekl. On to normálně zvládnul, ale jak bylo při tom pacientce, to mu bylo jedno... Také jsem potom poslala stížnost na ředitelství Homolky. Dostalo se mi odpovědi ve stylu "je nám líto, že jste z toho byla v šoku, ale po medicínské stránce se to tak dělá..." Ach jo, jak dlouho se ještě budeme setkávat s naprosto arogantními nedouky v bílých pláštích...
Předchozí