Jezi, taky se mě často stává, že přijede metro, na ploše u dveří stojí hromada lidí a v uličce nikdo. Tak prostě řeknu z dovolením a jedu. Jednou jsem asi po 30 minutovém čekání na další a další metro normálně řekla z dovolením a najela jsem do davu lidí. Všichni na mě zírali, tak jsem řekla, že stojí na místě určeném pro kočárky (bylo to v novém metru na stanici B), aby si tedy stoupli do uličky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.