Bohužel mám podobnou zkušenost.V 7. týdnu jsem začala špinit, takže jsem ihned vyhledala svého gynekologa (měla jsem za sebou velmi špatné těhotenství, které skončilo předčasným porodem ve 34.t a děťátko bylo vážně nemocné).Ten mě poslal na ultrazvuk.Zde byla velmi mladá paní doktorka a ta na ultrazvuku nic neshledala.To jsem už měla i bolesti v podbřišku jako při silné menstruaci.Vyptávala se mě, jak jsem přišla na to, že jsem vůbec těhotná (argumenty, že jsem si dělala 2 těhotenské testy, mám zvětšená prsa, menstruace nebyla několik týdnů a snažíme se dítě už několik měsíců, ji evidentně nepřesvědčily)? Se slovy, že se jedná buď o velmi malé dítě (což není dobré)nebo o potrat, mě poslala zpátky ke gynekologovi.Ten mě poslal domů, s tím, že pokud by se krvácení zhoršilo, ať dorazím.Krvácela jsem stejnou intenzitou celý víkend.Během těch pár dní ze mě vyšlo cosi, co jsme indentifikovali jako zárodek.Hned v pondělí jsem šla k jiné lékařce a ta ihned odebrala krev,dělala ultrazvuk z čehož zjistila, že jsem opravdu byla těhotná.Dostala jsem injekci a vše se pak upravilo samo.Na kyretáži jsem nebyla, ale ten strašný pocit bezmocnosti ve mně přetrvává dodnes, ač jsem od té doby porodila zdravé dítě a mohla bych na všechno zapomenout.Ani fakt, že jsem byla těhotná jen krátce, nemůže zmírnit bolest, kterou jsme s manželem tehdy pociťovali.P.
Předchozí