Mila Katko,
chapu, ze se zastavas sveho zamestnavatele a chces napravit jeho jmeno. Nicmene, jak sama rikas, u pripadu jsi nebyla a mas informace pouze z druhe ruky a troufam si tvrdit, ze ty nebudou az tak uplne objektivni, protoze at uz se stalo cokoli, cela prihoda ve vsech zucastnenych zanechala negativni dojmy. Zastavat se muzes, ale odsuzovat a kritizovat chovani pani Hany, ktere jsi sama nevidela, mi pripada ponekud nefer.
Vcera jsem posilala dr. Texlovi e-mail s odkazem na tuto stranku a zadalo ho o vyjadreni. Neodpovedel. Myslim, ze on sam by mel prijit a situaci vysvetlit, pokud ma v sobe trochu profesionalni cti. Jak se rika - neni sprochu... a at uz se stalo cokoli, situace nebyla resena profesionalne.
Je mozne, ze pacientka byla pod vlivem silnych emoci, ktere snad pripadaly lekari neadekvatni. Avsak kazdy lekar ma snad alespon zaklady psychologie a mel by vedet, jak zenu uklidnit a jak situaci citlive resit. Muj osobni dojem je ten, ze pan doktor jednim pohledem pani Hanu odsoudil jako hysterku a s tim "ON" se prece nebude piplat.
Myslim, ze pokud mu chces prokazat sluzbu, tak by bylo dobre mu rict, ze by mel vysetrit 10 minut sveho casu a prijit nam situaci vysvetlit ze sveho hlediska. Pokud je to pro nej prilis velke obtezovani, pak si nemuzu pomoct a verim spise pani Hane, ze ochota veci resit s lidskym pristupem asi u tohoto pana doktora neni silnou strankou.
Kimmy
Předchozí