že Luboš se chtěl s námi podělit o (dle mého hodně zajímavé) první setkání se slečnou jejich syna. A můj osobní názor je - no ty jo! Děvče se zná s klukem týden a už ho láká na noc domů!? A to by ji jako rodiče fakt dovolili?! Mm, zjistila jsem, že ačkoliv mi ještě není třicet, jsem už duchem asi patřící někam dál... A to mám doma dvě holky, no teda, čekají nás asi pěkné časy:-))) No tak teď mě mrzí, že máme ústřední, takže na přikládání pod kotel se asi nevymluvím. Ale vážně - já bych to jako rodič nedovolila. A ani bych si na místě té slečny netroufla zeptat. Za mých mladých časů, se to tak okatě nedělalo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.