Souhlasím s Janou. Za mých mladých let jsme byly asi trošičku jiné. Je mě přesně 30, takže to není zas tak dlouho. Článeček se mi líbí. Je psaný výborným slohem, vtipně a neotřele. Líbí se mi, když autor dovede z obyčejných věcí v životě napsat napínavou povídku. Jen mě zajímá z čistě prozaického hlediska (jelikož také chodím doma přikládat do kamen), kdo tedy přikládal, když měl synátor rande a zároveň službu? :-)Je mi jasné, že v povídce nešlo o kamna, ale o přenocování u slečny. Ale jinak výborná reakce rodičů! Samu by mě to v tu ránu asi nenapadlo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.