Baro, presne...ja s klukem spala poprve ve dvaceti, a to uz jsem predtim prespavala u jinych kluku...nebyl v tom problem, pokud mamka vedela, kde jsem - i kdyz - ja v tech sed,nacti uz davno bydlela na intru a tesne pred narozenimama odjela do Francie - taky bydlela na ubytovne - proste se predpokladalo, ze jsem natolik zodpovedna, abych dokazala sama rozhodovat o tom, jestli chci s nekym spat nebo ne [pro me teda spis se milovat nez spat :-] ]
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.