...u mne jde spíše o hranice vkusu. Příjde mi zkrátka nevkusné /a doufám,že jednou to tak budou cítit i mé děti/aby můj syn,či dcera vodili své sexuální partnery do rodičovského domu. Úmyslně říkám sexuální partnery - protože si myslím ,že v tomhle značně nezralém věku s největší pravděpodobností nejde o partnerské vztahy s budoucností. Takže přátele svých dětí ráda uvítám na čaj,ať se spolu třeba učí /to mně příjde jako smysluplněji využitý čas,ale chápu,že v 17 letech to asi člověk vidí jinak :-))/ - ale spát neřku -li souložit prostě musí jinde../spát nejlépe doma u svých rodičů v pokojíčku s plyšáky a sexík :-)? - to nechám na jejich přebohaté pubertální fantazii...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.