Ale já bych to přece jen ve vašem případě rozpitvala... Toto je totiž styl diskuse, kterou považuji za nefér.
Tak nejprve mi vložíte do úst něco, co vúbec netvrdím a reagujete na mě:
"Uvažte si dětičky doma za nohu ke stolu, nikam je nepouštějte. V osmnácti vám prásknou do bot a za dva měsíce přijdou s "outěžkem".
Nehájím sex v brzkém věku, jen prostě jsou věci, s kterými málo uděláte, je tudíž lepší s dětmi o tom mluvit, poučit je a nezavírat oči před něčím, co nám zrovna moc nejde pod nos."
Když vás upozorním na to, že tvrdím vpodstatě opak toho, co považujete za můj názor, tak se jednoduše rozloučíte s tím, že:
"Věřte milá Katko, že jsem si tu diskusi celou a důkladně pročetla a zvláště Vaše názory mě velice překvapovaly. "
Nenapíšete ani, jaké "mé" konkrétní názory vás tak velice udivily, ani se neobtěžujete uvést jakýkoliv - aspoň nějaký- argument vůči těmto mým prapodivným názorům. Tak na takovéto argumentační rovině se opravdu nedá nic říci, protože nasadit druhému oslí hlavu, aniž bych s čímkoliv, co on řekl polemizoval,... to mi opravdu připadne, že jste se mě chtěla pouze dotknout, protože nemám šanci vůbec smysluplně reagovat, když nevím, co vůbec vám v mém případě vadí... :-(
Předchozí