..tak tedy,kamarádi u nás doma nespávali,jaksi to nebylo zvykem a tak nějak mi to jako 17 ti leté přišlo nevhodné a v té době jsem se věnovala škole,žádnou vážnou známost jsem neměla,než jsem se dostala domů ze školy,bylo cca 17 hodin a ještě mne čekla řada povinností.V mé rodině v současné době kamarádi mých dětí občas přespávají po domluvě .Kamarád syna ze sousedství oba 12 let a někdy kamarádka dcerky dcera 6 let,kamarádka 8 let. Tak to mi příjde vcelku v pohodě v tomto věku. S věkem myslím touha aby kamarád od sousedů spal u nás přirozeně pomine.A pomine i touha jezdit s rodiči na návštěvy jejich známých. Dovolit 17 letému dítěti spát s přítelem či přítelkyní doma je pro mne prostě nepřijatelné. Já jsem v 19 letech přes týden pracovala mimo domov. V tu dobu jsem měla přidělenou i pracovní garsonku,kde jsem přez týden bydlela a tam jsem si samo sebou dělala co jsem chtěla - ale ve svém - za své a dlužno říci s odstupem času byla to jedna blbost za druhou :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.