Jak koukam taky tam mam hodne hurbek, uz jsem se za to mnohokrat omlouvala, protoze mam castecne ochrnutou levou ruku, musim pri psani zirat na klavesnici a obcas mi unikne nejake to prehozeni pismen a nejaka ta hrubka clovek to mene vnima, pokud to nevidi napsano pred sebou a vetsinou dost specham, nez abych to prilis kontrolovala. Takze za pravopis se omlouvam a hrubek i prehozenych pismen jsem si vedoma.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.