Mirko nezlob se, ale tvůj příspěvek mi zní tak trochu puritánsky. Ačkoli sama dobře vím, že dítko se podaří i přes antikoncepci či hlídání plodných a neplodných dnů (to už vůbec!!!), přesto bych svým holkám nedržela kázání typu nesexuj, neb jsi nezodpovědná a potencionálně děláš děti. Pravda, teď už na to nemají ten správný věk... Nenapadlo mne to ani před těmi pár lety. Ani jsem netrvala na tom poznat jejich protějšek. Tuhle jsem se o tom bavila se svojí prostřední dcerou, řekla mi, že se ten její kluk jaksi styděl dostavit se před rodičovský tribunál. A že si to kluci moc berou, představení rodičům berou jako moc zavazující... Naštěstí holky mají rozum, nepěstují známosti na jednu noc a jejich partneři na přespání se nestřídají jak apoštolové na orloji. To, že kluka osobně poznám neznamená, že s ním bude dcera šťastná... Vím, odkud se známosti mých dcer rekrutují, vím, že pokud nemají dready a vlasy do půli zad tak jako by nebyli... Neznamená to ale, že to nutně musí být špatní kluci a holkám věřím v tom, že by se s nějakými hajzlíky nezahazovaly. Natolik ten sex zase nepotřebují...
(změnila jsem si nick - "bývalá" AshleyW)
Předchozí