Začala jsem studovat s jedním dítětem a do toho se mi ve 4. ročníku narodilo 2.dítě. Na začátku studia jsem si neuměla představit jak dostuduji bez přerušení, ale když jsem otěhotněla, nechtěla jsem přerušit a s pomocí rodiny a kamarádky (dojížděla jsem 200 km do školy) jsme to všechno zvládli. A proto z vlastní zkušenosti, pokud to aspoň trochu jde,doporučuji nepřerušovat i za cenu odstříkávání mléka ve škole, nechání doma 6-ti týdenního dítěte atd.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.