No já jsem naštěstí dostudovalaještě zasvobodna a bez dětí a jsem tomu moc ráda. Farmaceutická fakulta umožňuje pouze studium denní, spousty cvičení a praxe, stáže....100%účast nutná, prošvihnuté se nahrazovalo. No s naším malým vřešťánkem, bez hlídání absolutně nemyslitelné. Diplomka i rigorózka spolkly taky hromadu času a běhání, tak myslím, že u nehumanitních oborů je to pak otázka volby dítě nebo studium. Naštěstí mi osud dopřál obojí, i když taky trochu krním, neb ani nějaký mikroúvazek nepřipadaá v úvahu(co bych vydělala, dala bych paní hlídací). Tož tak.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.