Moje zkušenost se studiem a MD je vcelku pozitivní. Zkouškové bylo dost náročné, o státnicích nemluvě. Ale vozit na procházky s kočárkem literaturu, která člověka fakt zajímá, popovídat si o tom ve škole se spolužáky, to bylo super. Člověk neměl jen ty plenky a domácnost. Na rozdíl od ostatních mám ale "jen" jednu hodnou holčičku a hlavně jsem byla za polovinou magisterského programu a mohla si studium ještě rozvolnit. Studovat při třech dětech si opravdu nedovedu představit a ani nevím jak pisatelce zvednout nostalgickou náladu. Snad jen ten pocit z diplomu a opravdu lepší start do výběrových řízení na práci je skvělý. A pak měla jsem spolužačku na FFUK, která již také měla tři a zvládla to. Tak ať máte zdravé děti a zajímavé téma na diplomku. Karolína
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.