Ahoj, dělám to tak, že jsem si vyjednala individuální studium a požádala o prodloužení zimního semestru do letního. Takže všechny zkoušky a zápočty mám mít do 6.září, což je výhoda. Do školy jezdím jen v pondělí, kdy jsou stěžejní předměty /manželovi vyšli v práci vstříct, v pondělí má práci z domova/. Na ostatním se domlouvám mailem s ostatními profesory /některým stačí, když místo účasti vypracuji semestrálku/.
Jinak všem děkuji moc za psychickou podporu. To tak občas na člověka padne, a dobré slovíčko pomůže.
Pokud jde o to, jestli holky šidím - jsou pro mě číslo jedna, takže se jim věnuju, jak můžu. Je sice pravda, že někdy na ně vyjedu, když jsem ve stresu, to si pak za to nadávám. Ale jinak zcela určitě nestrádaji.
Snažím se jim už teď zahrnout jejich budoucí studium do jejich života. Doufám, že nebudou tak hloupé jako já a napřed si v pohodě a klídku vychutnají vysokoškolský život a pak...
Ale ani já nelituji. Škola pro mne znamená rozptýlení, baví mi. Jen mi trochu mrzí, že předměty, které by mne moc zajímaly prostě nemůžu navštěvovat.
No, tak.
Alena
Předchozí