Vaclavko, prave jsem se divala, jestli jsi mi odpovedela, a natrefila na odpoved k Mirce. Vis, ja alespon myslim, ze chapu co s dcerami prozivas. A sympatizuji s tvym postojem, totiz zatlacovat i dite nejen pubert"aka ke zdi a chtit o nim vedet vsechno, neni podle meho nazoru spravne a urcite neni ucinne. A take docela verim, ze prave ty se svymi holkami o zivote, takovym jaky je mluvis.
Ja mne trochu prekvapilo, to jak lehce "liberalni" strana se sesypala na p. Nagla, ze nepustil sveho syna prespat (ne na party a ne na prespani z nouze) u tyden stare pritelkyne. Totiz sama se povazuji za liberalku, a prave proto bych ocekavala od te strany s vetsi deklarovanou uctou pro lidskou svobodu, ze bude konkretneji popisovat o cim s detma se bavi, na jake filmy chodi, co doporucuji detem cist. Trochu mne mrzela lehkost jejich argumentu, ze pry hlavne at vime kde je, no a otazka otehotneni, to si asi podle nich vyresi ta holka. A ze konkretnejsi popisy sexualni vychovy prave padli ze strany konservativcu.
Předchozí