Vubec jsem nechtela, aby moje reakce vyznela negativne, protoze me mysleni vuci studujicim maminkam negativni neni!
Vsechny strasne moc obdivuji. Opravdu moc. Ja jsem si zivot proste jen zaridila jinak. Podle MEHO NAZORU (opravdu jen podle meho nazoru - nemusi to byt nazor vsech ani vetsiny) myslim, ze jednoduseji.
A vubec tim nechci rict.. a dobre vam tak, kdyz jste si to nadrobili... To je prece blbost. Jasne, ze se treba nektera nedostane na vytouzenou VS, nastoupi do pracce, najde si muze, ma dite... a najednou ji napdadne podat si prihlasku a ono to vyjde...
Paneboze - to je prece super! Jak to zvladate a celkove patri obdiv i vasim rodinam...
a maminka mi opravdu zenicha nevybrala, dokonce byla pozadana o moji ruku, az po te , co jsme meli objednane svatebni prstynky :-D (do vetsiny veci mi nekeca)... vybirala jsem sama. A myslim, ze hooodne dobre.
Shrnuto podtrzeno : Studujici maminky maji muj velky obdiv - vubec nevim, zda bych s nasima klukama neco takoveho zvladla a dost o tom pochybuji..
Předchozí