tak jsem moc ráda, že je nás tu tolik studujicich. Ja jsem delala dalkove bakalare na CZU. Po neuspesich s genetikou me vylili. No a loni jsem si podala prihlasku znovu. V dubnu se na tehu testu objevili 2 carky a ted v kocarku spinka 5 tydení Andelka. Vzali me bez prijimacek a uznali prvni semestr. V druhem me cekaji 2 skousky. Uz ted mam strach jak to bude s hlidanim ( mala pres den moc nenaspi)...babicky bydli daleko, manza je uz ted cely tyden mimo dum a nejblizsi kamaradce se narodi mimi v breznu (bude mit co delat sama). A na prednasky min. z genetiky musim. No co uz, kdyz jste to zvladli a zvladate i se 3-4 detmi... ja to musim zmaknout taky. Mejte se krasne a moc studijnich uspechu a hodne deticky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.