Ahoj, mám sama tři děti a těsně po třetí mateřské jsem začala studovat VŠ. Bylo mi v té době skoro 40. Všechno jde, když se chce. Teda skoro všechno. Když se tak ohlížím zpět, jaké priority jsem v životě zvolila, tak jsem moc ráda, že jsem se rozhodla nejdříve pro děti. Přemýšlela jsi někdy tom, že tím odsouváním mateřství můžeš také všechno pokazit? Škola jde vystudovat v každém věku, postavit dům také, ale s těmi dětmi to není tak jednoduché. Přemýšlej o tom, aby třeba pak nebylo pozdě. Přeju ti spokojený život a krásné zdravé děti. Helena
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.