| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku S bezpečností dětí se v Anglii nežertuje

..Dcerka více méně absolvovala všechny plavecké kurzy související s návštěvou školky - tedy pokud hned v úvodu neonemocněla. Těžko říci,zdali to bylo tím,že tyto kurzy začínají už v únoru /to nechápu ?/jde o 10 lekcí jednou týdně,takže by se dalo začít i později,kdy už nebývá taková zima/nebo tím,že obvykle vrcholí výskyt respiračních onemocnění. Faktem je,že děti dostávají do bazénu čepice,ale dcerka má dlouhé vlasy a když jsem pro ni do školky kolem 16,00 přišla měla ještě mokré vlasy - to mne docela štvalo. Taky jsem měla obavy,protože jezdily společně s dětmi školními - takže nějak tak jak to popisuješ ty spousty dětí jedou autobusem,spousty dětí v šatněbazénu najednou.Školkové děti jsou jen v bazénu pro mrňata,takže utopit se - by dalo dost práci a muselo by jít skutečně o silné zanedbání ze strany plavčíků a učitelek. Ale taky jsem o tom dost přemýšlela,nejsem sice nějak vzlášť úzkostlivá,ale taky jsem z toho nemněla dobrý pocit..závěrem-kurzy dcerka přežila v pohodě - ba co víc-celá nadšená se těšila vždy na další lekce-je takovej přemrštěně společenskej poděs. A tak jsem letos /chodí do 1.třídy/vyplázla 770,- na další lekce a zakoupila sportovní plavečky za 500,-. První dvě lekce nestihne..máme chřipku :-)....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.