| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Záchvaty vzteku

Ahoj Zuzko,
Tebou popsanou metodu oddechového času dělám v podobné podobě jako "stůj a přemýšlej", nebo "až budeš připravený se dohodnout, přijď".
Můj syn má 2,5 roku a je velmi komunikativní, citlivý a při tom všem se snaží o prosazení své vůle. Nechce stát u stěny, natož sedět v klidu a přemýšlet. Běhá za mnou a tam si lehne na zem a pláče, poslední dobou spíš jen tak chroptí. Jsem přesvědčená, že ode mě chce nějakou pomoc, ale nevím jakou. Ptát se ho, Co potřebuješ? nebo Můžu Ti pomoct? nemá význam - neslyší mě nebo v tu chvíli není schopen rozumět.
Zaujalo mě, co´s napsala o pevném objetí - že se vám neosvědčilo. V jakém směru? Můžeš napsat víc? Já jsem pevné objetí praktikovala snad od 7 měsíců tak do dvou let, ale teď už do něj ztrácím odvahu. Můj syn se při něm dostává do ještě většího afektu než při samotném "vztekání".
Co Vy? Jak to vypadalo u vás?
Tili

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.