vždy mě pobaví články,jak rodiče zanedbají děti,ale praxe je jiná.Byla jsem u primářky ortopedie,že můj 11let syn má ploché nohy a vůbec se mi nelíbí,že mi chodí převážně na špičky.Když jsem dodala,že dětská doktorka mi doporučila mu do školy koupit ortopedické pantofle,tak mi bylo řečeno,abych pantofle vyhodila a na špičky přestane chodit až ho to přestane bavit.Zůstala jsem koukat,jako blázen.Můsím říct,že pantofle jsem nevyhodila a koupím mu je znova dám víc důvěry dětské doktorce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.