| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Když maminky studují...

Evo, dovedu si představit jak se cítíte a jak vám je. Něco obdobného zažívám nyní doma. S rozdílem, že se na studia teprve chystám. Je mi 33 roků a původní profesí j¨sem zdravotní sestra. Dva roky po maturitě jsem otěhotněla a již jsem se do zdravotnictví nevrátila. Přišly další děti......... a nyní jsem konečně zatoužila dodělat si obor porodní asistentky, kterou jsem po maturitě přerušila. Všichni mě strašně zrazují, včetně mého manžela, mých rodičů. Jedině nejstarší děti mě fakt podporují( studují na osmiletém gymnáziu), a drží palce na přijímačky. Ale koho budu nejvíce potřebovat je můj manžel, který se ke studiu staví velice chladně. Sám studoval vysokou při zaměstnání, ale nějak to šlo. trochu mě mrzí, že nám muži nedají více podpory. Možná by to potom šlo o mnoho lépe. Můj manžel mě trochu sune do pozice viníka, za případné nedostatky v chodu rodiny. Závidím ženám, které tady píší, jak jim byl manžel největší oporou, ach jo.......
No snad to nakonec dobře dopadne.

Vlaďka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.