Já měla opačný problém. U prvního syna jsem kojila 3měsíce, pak mu to přestalo stačit a musela jsem dokrmovat. U mladšího syna jsem kojila 3roky a mléka jsem se nemohla zbavit. Platila jsem za exota, že kojím tak dlouho. Nejdříve mi paní doktorka řekla, že by bylo dobré vydžet kojit do roka, pak s usměvem, že už je to můj problém. Náš "malý" se totiž nedal odstavit - nebo spíš jsem neměla to srdce. Dokonce jsem poprosila gynekologa o tablety na zastavení tvorby mléka. No, hned z první mi bylo tak špatně, že druhou už jsem nevzala a tak problém trval. Nakonec jsme to zvládli, protože malý měl nastoupit do školky a hrůza, že bude vyžadovat kojení i tam mě donutila. Vzpomíná na "kojítka" ještě dnes a to mu je 7let.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.