| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Fenomén „kojení“

Ano, rozhodně jsem to nemyslela jako urážlivé vůči autorce článku, ale možná vůči zdravitnickému systému jako takovému. Pokud se na nás bude ze všech stran, zejména od ošetřujícího lékaře a personálu v nemocnici hrnout to, jak je určitý věk pro těhotenství nebezpečný, jaké všechny zákroky a vyšetření se musí podstoupit, jak strašně "ohrožená" žena těhotenstvím může být i když před tím jinak žádnými problémy netrpěla... a pak se ještě přidají poznámky porodnického personálu o tom, jak je žena neschopná a neumí si poradit s kojením... jak to může skončit jinak, než názorem, že jsem neschopná stará ženská, která vlastně ani dítě mít neměla a je to "pro mladší?" Mimochodem, mám kamarádku, prvorodičku ve dvaatřiceti, které sestra v Bohunicích "vrzla" dítě a odešla. Pak se po hodině vrátila, seřvala ji že nekojí, a když se kamarádka ptala, jak to tedy má udělat, sestra opáčila, že "snad má taky nějaký pudy, který by jí snad měly napovědět, ne?" Prostě - pokud je ženám v těhotenství, při a po porodu něčím srážen klid a sebejistota, nedivím se, že kolikrát ani to kojení nejde. A ta žena za to může nejméně, chyba je v okolí. Je takový můj názor, že pokud žena chce, tak většinou kojí a biologické příčiny nejsou tak časté, jak ty psychické, ale je to jen názor, nemusíte to brát jako dogma.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.