Medůzko, jenom jsem chtěla napsat pro všechny majitelky malejch prsou, že velikost prsou nemá s možností kojení co dělat. Já mám odjakživa vel. 70A a s kojením jsem nikdy neměla sebemenší problém, taktéž moje matka má pidi prsa a kojila mě tři roky (v sedmdesátých letech byla tenkrát za exota) a moje sestra dokonce nemá vůbec žádný prsa (řekla bych, že má spíš mínusky:-)) a zatím taky kojí bez problémů.
Podle mě může být problém spíš že chybí v těle nějakej hormon, co tu produkci mléka spouští a v kombinaci se stresem oddělení šestinedělí a šílenejma nápadama dětskejch sester se to mlíko prostě nevytvoří.
Nikdy by mě nenapadlo odsuzovat matky, které nemůžou kojit a chování nemocničního personálu v mnoha nemocnicích je fakt na ránu:-(( Dodnes jsem např. nepochopila, proč se musej děti první dny po porodu každou chvíli vážit. Měla jsem štěstí, že jsem u obou porodů unikla českým porodnicím, tudíž moje obě děti byly vážený jen těsně po narození a pak až za týden a jsem ráda, že jsem si ušetřila ten strašnej stres z toho, jestli mimino přibralo a jestli kojím dostatečně.
Předchozí