| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Fenomén „kojení“

To znám!!!! Prvního syna jsem taky nekojila, ale naštěstí mě do toho nikdo tenkrát před deseti lety ani nenutil, prostě to nešlo tak to nešlo. Nateklá zarudlá prsa a sotva 10ml mléka, bradavky k nezmáčknutí. Zábaly horká voda , studená, kapky na spuštění laktace,tvaroh...nakonec antibiotika a malý na UM. A je zdravý jako buk,Možná marodí i méně než děti o kterých vím že byli kojené. Zato teď u druhého porodu dvojčat....v kolínské nemocnici si prostě vzali do hlavy že kojit budu, přes všechno moje ubezpečování že se vše odehráva jako před deseti lety. Prsa nateklá zarudlá a tvrdá jako kámen. Brečela jsem bolestí a nemohla je unést.... A pořád jen kojte, kojte, kojte...Nebylo co.
Vždycky přišel doktopr zmáčkl mi bolestivě bradavku...vykápla na něj kapka mléka a on řekl:kojte, vždyť mléko máte. Bylo mu jedno že ta kapka je na dlouho jediná která z toho mého prsu vytekla. 10ml za den byl zázrak. Ale ty pohledy sestřiček a výčitky že snad kojit ani nechci...až sem se rozkřičela že néééé žže kojit opravdu nechci. Aby měli děti od samého začátku podrážděnou mámu, to sem fakt nechtěla,krom toho je to u dvojek daleko složitější, ale to je sestrám jedno, ony se totiž vyspí....Nakonec prsa trochu povolila a já 6 týdnů maličko kojila obě děti, ale z větší části byli na UM. Teď jsou už jen na UM a jsou v pohodě a já taky. Někdy je přístup zdravotnického personálu k maminkám opravdu příšerný. Byla jsem ráda že jsem doma a že s mohu starat o miminka po svém.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.