| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Fenomén „kojení“

Presne tak, Daso. Navic s lahvickama, strilizaci atd. ti muze nekdo pomoci, ale s kojenim nikdo, to je jen na te mamince. Ja sama jsem kojila, mleka jsme mela dost a kdyz pominu problemy s bradavkami a priserne bolesti trvajici vzdy i hodinu po dokojeni cca mezi 2 - 3 mesicem, kdy jsem brecela, tak celkem uspesne...ale nikdy nezapomenu na tu strasnou unavu. Nemohla jsem ani mluvit, usinala jsem ve stoje, kdyz jsme jela k lekari, okolo 3 mesice jsme dostala 40 horecky z vycerpani. Manzel se mi snazil pomoci, ale musi chodit do prace a babicky u nas nula, chodi do prace, obcas navsteva na kafe, ale pomoc zadna. Pamatuju se , jak jsme se motala po byte, blouznila a bala se, ze mi maly vypadne z naruce. Kojila jsme po 2 hodinach 30-40 minut celou dobu kojeni vcetne noci, byla jsme troska, mela jsme z toho vseho nabouranou imunitu a dostavala jsme se z toho rok po ukonceni kojeni. Nic si zpocatku nepamatuju pekneho a materstvi jsme si zacala uzivat pri prvni kasi a prvni flasce UM, kdy maly spal dele nez 2 hodiny a to okamzite. Nechapu, mleka jsme mela dost, je mozne, ze bylo slabe? Nebo pomalu teklo? Pokud s tim mate zkusenosti, budu rad, kdyz poradite, protoze se desim druheho ditete. Nezvladnu peci o dve deti a tohle..navic jsem rodila pres 24 hodin a jeste jsem citila vycerpani po 14 dnech, tak snad se to cele se mnou tahlo. Vydrzela jsem to pul roku, pak me manzel na kolenou uprosil, at toho necham...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.