Mam syna 7 let a ma dysgrafii,ve skole mu to docela jde.Jen na predmety s tvurci cinnosti / vytvarka,pracovni cinnosti/. Proc pisi : dnes jsem se dozvedela od pedagogickeho pracovnika /p.ucitelky/, ze muj syn je matlak, ze hrozne maluje,ze pracovni cinnost je hrozna,ze s nim doma nemalujeme.A to jsem ji jen chtela poprosit aby se trochu koukla a popripade poradila,kdyz maluji.A dostala jsem tuto odpoved. Prosim o radu,jak na pedagogy,kteri nerespektuji vsechny formy dys...nechce se mi to jen tak nechat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.