Ivono, vůbec si s tím nelam hlavu! Já mám půlroční holčičku a když jsem jí čekala, byla jsem rozhodnutá, že své miminko budu kojit nejméně 10 měsíců podle vzoru své sestry a podle současného fenoménu;-) Kojila jsem 7 týdnů a problém nebyl v tom, že bych neměla mléko nebo že by se mi nohy "svíraly v pěst" na začátku každého kojení a to ta bolest byla opravdu příšerná, ale měla jsem vysoké horečky a byla jsem neskutečně unavená! Malá byla hladová, neklidná a moc toho nenaspala, ani se nedivím. Nakonec jsem se rozhodla pro láhev, vždyť jsem skoro každý den polykala Paralen, abych aspoň trochu srazila teplotu. Natálka začala pít okamžitě, ani se neušklíbla, že to "prso i mlíčko" chutná jinak, potom "vytuhla" na dvě hodiny a já ji chodila kontrolovat, jestli dýchá. Na to, že spí už tak dlouho:-), jsem nebyla zvyklá. Odstavení jsem několikrát obrečela a ještě dneska mě občas přepadnou výčitky, ale moje holčička prospívá a já vím, že potřebuje zdravou a silnou mámu. Takže hlavu vzhůru. Přeji hodně zdraví celé Tvé rodině!!!
Předchozí