| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Fenomén „kojení“

Mě prostě připadá, že se kolem toho kojení nadělá... Kojení se propaguje, to chápu, protože je to pro dítě určitě to nejzdravější krmení, ale dělat z dlouhodobě kojících matek hrdinky a z těch, co to jaksi nezvládly, krkavčí matky, mi připadá opravdu přehnané. Samozřejmě chce (téměř) každá maminka pro dítě to nejlepší, ale neznamená to přece, že je tím dítě poznamenáno na celý život. Kojila jsem rok a když si vzpomenu na ty věčné záněty dásní a věčné vrtání kořenů zubů bez lokálního umrtvení (s následkem úplného vypadnutí jednoho zubu, jak mi porušily kořeny), tak je mi opravdu líto, že jsem s kojením neskončila dřív. Zubaři i doktoři říkali - to s kojením nesouvisí, ale nikdy předtím ani potom jsem podobný problém se zuby neměla (vitamíny atd. nepomáhaly). Moje kamáradka má tři děti, dvě nekojila a to nejmladší přes 2 roky - a výsledek? Oba starší kluci jako buci, ten nejmladší často nemocný a nejraději v puse s dudlíkem. Další děťáko chci samozřejmě kojit - ale jak mě začnou zlobit zuby a nic nepomůže, tak se neváhám zařadit mezi ostatní kamenované matky.
Natalie

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.