Taky jsem tam rodila a nebýt toho, že jsem měla předem nastudovánu techniku kojení a různé polohy při kojení, tak bych asi moc dobře nedopadla. Sestry mi tam s ničím nepomohly, jen malého přinesly a hned odešly.
Jenže já jsem tlamička a nenechám se odradit, takže když jsem kojila, požádala jsem maminku co byla se mnou na pokoji, jestli by nezašla pro sestru, ať se podívá, jestli to dělám dobře. Ta přišla, jako že jí hrozně obtěžuju, ale já jí řekla, že mi to nikdo neukázal a jelikož se mi ještě neudělalo mlíko, chci vědět, jestli to dělám dobře. Pak jsem to udělala ještě jednou, když se měnila směna. Chtěla jsem mít jistotu. Mlíko se mi udělalo až 3den. 3maminky, co se mnou byly na pokoji už kojily o stošest a já jsem tam byla za exota. Měla jsem z toho hroznej mindrák a chtělo se mi brečet. A sestry s ničím nepomohly, ba naopak, ještě jako bych za to mohla já, že to mlíko nemám. Je to tam opravdu hrůza.
Naštěstí to dopadlo dobře a pořád kojíme, ted jsem začala přikrmovat. Ale opravdu chápu maminky, kterým kojení nejde a sestry jsou na ně hnusné.
Předchozí