| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Fenomén „kojení“

Nechtěla jsem ve svém příspěvku napadat sestřičky, musím říct, že mě docela dost pomohli, spíš jsem chtěla podotknout, že to opravdu někdy nejde a že to kolikrát nemusí skončit dobře. I to by měli mít doktoři na paměti a vést k tomu i ty sestry. Přístup typu: to mi nevykládejte že to nejde, co jste to za matku vy se vůbec nesnažíte, mi nepřipadá moc motivující. Ale pravda je, že to nedělají všichni. Dlouho jsem přemýšlela proč mě to nešlo a proč to tak špatně dopadlo a měla jsem z toho špatné svědomí, až mi nakonec pomohla doktorka v mamární poradně. Tam mě odeslali po prodělané operaci abscesu asi za půl roku pro neustálé potíže. Paní doktorka mi nakonec řekla že se nemusím trápit, že to nebyla moje vina, že mám prostě prsa ze kterých se nekojí nebo hrozí záněty. Proč to neberou vúvahu i ti doktoři, kteří tvrdí, že kojit může každá. Nad tím by se měl někdo zamyslet.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.