V průběhu 3,5 let se nám plánovaně narodily 3 zdravé? děti. Při prvním synovi jsem strávila delší dobu v nemocnici v horečkách, minimální množství mléka se ztratilo ani ne po měsíci. Dala jsem na všechny lékařské i babské rady, ale mléko nikde. Totéž se opakovalo i u druhorozené dcery. Když mi dětská lékařka odbyla, že "mámě stačí dát lahev Sunaru na kredenc a je z ní hned dokonalá dojnice", pro slzy jsem neviděla na cestu z ordinace. Po třetím porodu jsem se byla připravena na to, že nejsem dobrá kojící matka. A hle, kojila jsem 14 měsíců. Byla jsem šťastná a hrdá matka. Po 10 letech se u kojené dcery zjistila cukrovka I.typu a 4 x denně si píchá inzulín. Další šok nastal, když jsem vyplňovala dotazník, že jedna z příčin může být absence kojení!?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.