| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak bylo nakonec dobře, že jsem o kojení nic nevěděla

Je fajn, že vám to nakonec dopadlo dobře, ale s některými věcmi také nesouhlasím. Rozhodně s POMADem. Od A-Z jsem tam měla nepříjemné zkušenosti. To, co nazývají těhotenskou masáží je okrádání peněz. Vyhodíte kolem 150Kč za 10min. ničeho. Když jsem chtěla platit předem, řekla mi recepční, že záleží na tom, kolik mi borka rozmasíruje spasmů:)))ani tam neměli uvedenou časovku, jak jsem si pozdějc uvědomila. /člověk automaticky počítá s min. půlhodinkou/. Při jednom cvičení jsem sestře oznámila, že mám skoliosu, přičemž mi doporučila cvik, který mi doktor v minulosti zakázal, a protože jsem nemohla být už přítomna relaxaci a tichounce odešla, vlítla mi do převlíkací kabinky, kam to jako jdu. Těsně po porodu mě pí. ředitelka tak vystrašila jinak úplně normální věcí, že se tomu gynekolog později normálně smál, ale že já jsem měla nervy v pr... to nic. POMAD u mě nebodoval-vidím tam nedostatečnou profesionalitu a přebytek reklamy a hlavně "hodně si vydělat". Opravdu si nejsem jistá kvalitou, proto varuju všechny maminky.
Své obavy jsem směřovala rovnou do kterýchkoliv pražských nemocnic a vždycky někdo ochotný poradil co a jak.
Další věcí je dudlík. Pro nás je to spása, ale v prvním měsíci nám opravdu rušil kojení, a to nám nikdo neřekl, přišli jsme na to sami. Starý komančovský dudel má totiž kulatý tvar-všimla jsem si, že u něj malý používá úplně jiný typ pohybu a vždycky když jsem ho dala přisát se zpočátku vztekal, jaktože to nejde stejně. Lepší byl dudlík ortodontický - u nás se osvědčily ty měkké, silikonové jsme nasaili až později. Pamatuju si, že jsem z toho byla taky v pasti, protože nás krom všeho trápili neustálé koliky. Takže jsem někdy byla vzhůru co hodinu /jednou jsem už myslela, že ho fakt hodím z okna.../ až v 6.nedělí to ustalo a přišla na výměnu laktační krize. Prá dní si pořval/člověk už byl zvyklý:)/ a často jsem přikládala - vše se upravilo. To samé přišlo kolem 3.měsíce. Teď už budeme s kojením končit, protože ty zvýšené hormony mi nedělají až tak dobře. Vymysleli jsme kompromis, aby mělo dítě zadost, a abych byla v poho i já. Protože nejdůležitější je ze všeho nejvíc matka v pohodě. Kolikrát jsem zpozorovala, že když jsem byla nervozní, za chvilku mrčelo i dítě. Taky jsem vysledovala ještě jednu maličkost, téměř vždy se moje nenasytné a netrpělivé dítko vzteká,k dyž jej přiložím k prsu. Dá se říct, že rve bradavku:) Je to proto, že než z prsa začne mléko opravdu téci /můžete to některé poznat pícháním/, nějakou dobu se maličký musí snažit a poctivě sát. A to se některým nelíbí a mají z toho nepřekonatelný amok.. buďte trpěliví, všechno jde, jen trpělivost

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.