| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak bylo nakonec dobře, že jsem o kojení nic nevěděla

jo, ještě jsem si vzpomněla, jak mi pí.ředitelka Pomadu prašila do telefonu, jací jsou tady ti češi magoři, že mé dítě musí nosit na plíně ještě další dvě plátěnky /kvůli kyčlím/, že z toho bude akorát tak pajdavé... :) k tomu chci dodat,maminky, nezapomínejme, že přes všechen komunizmus, česká republika je světová špička v dětské ortopedii. I když pravda, né všem to může vyhovovat. Děti ve Francii mají abych tak řekla trochu jiné nohy-rovné. Italové krátké...germáni jsou hold antropologicky odlišná rasa než slovani. Amíci mají zase kulaté hlavy. chci demonstrovat, že se nedá uplatnit něco všude, ale nemá se také zpochybnovat prokázaná účinnost na konkrétních věcech, jak to vyloženě laicky zahanbila pí. Kopřivová. Dneska máme kyčle v pořádku, kdybych dala na ni, možná by k tomu nosil doteď ještě třmínky. Přemýšlela jsem v souvislosti s témou i o někteřích lékařích. MOje obvoďačka mě umlčela tím, že s kojícíma matkama nemá nic společného:)jiná lékařka mi tvrdila, že nejlepší, co mohu v šestined. jíst je např. sezam,já jí odvětila, že si nejsem jistá, jelikož český výzkumný potravinový ústav stanovil sezam mezi 9největších alergenů....tož mlčela, komunistka./tím myslím, že dost starších lékařů se už prostě nemíní dále seznamovat s novou vědou-ale asi to myslela dobře../. naštěstí jsem narazila na dobrou pediatričku. Názory se různí, ale především se člověk musí bít. HOdně lékařů vás bere jako "dalšího" na jezdícím pásu a neopřeje vám nejen příjemný přístup-jako ke klientu,jako k matce- ale i dostatek odborné kvalifikace. Naposled mne zklamala právě má pediatrička, která mi doporučila pro 4.měs.dítě pšeničnou nemléčnou kaši /má alergii na kravskou bílk./, jelikož rýže ho nepříjemně stavila. Koukala jsem jako zjara a optala se, jestli nevadí, že mu budu podávat kaši určenou pro děti s ukonč.6.měs. Ale prý ne. pohoda. nemusím mít žádné obavy. PO třech proskučených nocích jsem zavolala její sestřičce, ta mne ujistila, že si na to musí zvyknout. Pak se vše upravilo, dokonce ji měl rád. Naštěstí 14.dní nato jsem si přečetla v jedné chytré knize, že děti do 8.měs. nesmí lepek. chacha....paní doktorka mně odbyla s tím, že mi takovou kaši nepředepsla,nikdy!!!načež mám ovšem doma důkaz- reklamní leták, s jejím podtržením a popiskou... člověk ztrácí tu chuť se bít velmi rychle-mám chuť mlčet a lékaře nejlépe vůbec nepotřebovat. došly síly. v chytré knize jsem si přečetla, že k rýži stačí dodat švestkovou šťávu :) můj děravý mozek mi to sám bohužel neřek, ale některé lékárenské magistry to taky nějak prošvihly...kdyby to některou z vás taky trápilo, netrapte se:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.