no mě se první syn ze dne na den odstavil sám a bylo mu 1,5 roku.( z kojení cca 10x denně z toho 6x v noci)
Druhý mi zase nepil skoro v noci. A odstavovala jsem ho postupně já. VYnechávala jsem kojení přes den dala před spaním. A pak jsem chvilku asi 2-4 noci spala v jiný místnosti než syn. A k němu vstával manžel dal mu vodu z hrnečku. Ale odstavovali jsme cca od 1,5 roku do 20měsíců....hezky jedno kojení týdně. Noc pak celou,ale on jedl jen v 1:30 a pak v 5 ráno,ale to chtěl snídani a tak...obě děti razili heslo ranní ptáče dál doskáče....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.