Ahoj všichni, včera jsem četla v novinách kritiky na jeden film, jako obvykle se lišily, někdo chválil, někdo hanil...tak jsem si řekla, že se musím jít podívat na reakce na můj článek. A musím uznat, že také zde se ohlasy liší a že bych nechtěla být spisovatelkou nebo režisérkou, protože nejde udělat věc, která by se líbila všem a taky se musím přiznat, že mě trochu mrzí ohlasy typu bezduchý článek o ničem nebo že jsem poškodila své dítě, což se mi teda vůbec nezdá.
Co se týká informací, když mě něco zaujme, zakousnu se do toho, seženu si knihy, články a pak se těmi radami dost řídím, jsem bohužel takový psychosomáček(hlava řídí tělo), takže kdybych znala desatero správného kojení atd. a pak bych viděla, že se to v porodnici děje jinak, asi by se mi z nervů žádné mléko neudělalo. Říkala jsem si, ony mi sestry poradí, vždyť jsem v tzv. BFH, mají praxi a zkušenosti..v životě by mě ani nenapadlo si myslet, že to může být jinak.
Jsem ráda, že jsme jeli domů, tam se vše rychle zlepšilo, hezky v klídku doma, hodně mi pomohla odsávačka mechanická ke změkčení dvorce, bez ní bych se asi nerozkojila, mám ji stále schovanou ve skříni a pak hlavně odsávačka pírodní, tedy nelinka, sála tak mocně, že své porodní váhy dosáhla už 10.den a pak to chvíli vypadalo, že zdvojnásobí porodní váhu už ve třech měsících.
dudlík už skoro nepoužíváme, jak roste, umí víc věcí než jen brečet a nechat se nosit, hezky si hraje a je s ní zábava.
Zatím se mějte, jdeme kojit.
Předchozí