Moje sestinedeli bylo taky probrecene, byla jsem na vsechno sama, manzel v praci, prarodice "nefunkcni."
Ted uz to je zas dobry. Ale cekame druhe mimi a ja mam spis takovy prakticky otazky k sestinedeli. Jak to zvladnu, 2 lety dite + miminko, ktery chce co hodinku kojit, porad nosit, nespi... Co to dvoulety mezitim? Rozboura pul bytu nez nakojim mimi? Bude muset prestat jezdit na cviceni a plavani protoze nevyspala nesednu do auta. S mimi se bude muset jezdit na ockovani a pozdeji treba cviceni, kam s tim 2 letym, kdyz hlidani neni? Nejak to zvladnout musime, ale nemam zatim predstavu jak. Nechci moc planovat, protoze pak to bude jinak a ja budu na nervy z toho ze si neumim zorganizovat cas a zvladnout svoje deti. V prvnich 2 mesicich svyho prvniho ditete jsem si casto rikala, ze to nezvladnu, ze to dite budu muset jit nekam odevzdat, nastesti nebylo kam :) Budu rada, kdyz sem nekdo pripisete sve zkusenosti s 2. mimi, kdy jste na vse byly vetsinou samy. Vsem maminkam preju hodne sil, trpelivosti a skvely pomocniky a nakonec stastnou a zdravou rodinku.
Předchozí