Souhlasím s Vámi v tom, že každý si má najít dostupné informace a pak si udělat svůj názor. Bohužel - a mnohé diskuse tady na Rodině to dokazují - to dělá pouze málo lidí. Ono pracovat s tím množstvím informací, které je všude k dispozici není mnohdy jednoduché. Také se mi nelíbí kategorické odsuzování LL a vůbec čehokoliv. Což opět zde na Rodině je na denním pořádku. Zkušenost s kojením z naší rodiny je taková, že já ani sestra jsme kojený vůbec nebyly - no jako ostatně téměř všechny Husákovi děti - moje sestra děti nekojila, protože je jí kojení nepříjemné. I když jsem měla informace tak, před porodem bylo kojením záhadou. Nějak jsem si nedokázala představit, jak a kdy se to mléko začne tvoři. Jak se miminko přisaje apod... Teď kojím a je to fajn. Ze začátku byly nějaké pochyby, ale já jsem se vždycky obrátila na porodní bábu, která nás rodila a bylo to vyřízeno... Při dalších dětech už budu vědět, jak se věci mají.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.