No pěkně - taky jsme byli s manželem za největší blbce, když jsme přikrmovali rozvážně, pomalu a Jonášek v podstatě do roku jedl takové neslané nemastné hlavně zeleninové příkrmy.... Dnes to má výhodu v tom, že spapá všechno, nemusím moc solit ani kořenit. Všude dávám k dobru příhodu, kdy tchyně mého švagra na návštěvě cpala 1,5letému kloučkovi (našemu) slané brambůrky a tyčinky. Když se z toho manželovi udělalo špatně a radši odešel pryč, aby se na to nemusel dívat, řekla jsem jí zřetelně, že si to nepřeju - že mu to nedáváme a že to pro děti není.... Odpovědí mi bylo:"to si teda zaděláváš na pěkné problémy - nebude ti jíst, bude se rýpat v jídle atd atd atd....naše děcka takhle taky jedly a podívej (fakt je, že vypadají všichni jako sudy :) )." No nakonec se jí podařilo malému něco propašovat do rukou, až zlomyslně.... Jony si to prohlédl, kousnul.... a vyplivnul (ani si nedovedete představit, jak se mi ulevilo). Jako perličku bych dodalaa, že ona paní je učitelkou v MŠ, fakt dobrý....
Předchozí