Taky jsem měla takovou kamarádku. Od šesti týdnů nekojila, protože prý dítěti mléko nestačilo (typická laktační krize, která se podle mého názoru s trouchou snahy dala lehce překonat), od 4 měs příkrmy - ale třeba i Bobíka - po tom se prý mohla utlouct - její dcera je ekzematička, kamarádka je od narození alergická na mléko... Nevim, jestli bych to v tomto případě riskovala... Ve 3 měsících jí v kočáru dávala do polosedu, protože jinak to prý nesnášela (já svou dceru poctivě vozila do 9 měsícíů - než si sama sedla na zádech a na bříšku - tak byla taky spokojená). Uvažovala ve 4 měs. o koupi golfáčů... Pak jí koupili hopsadlo mezi dveře... No, prostě byla "strašně šikovná", oproti mé "opožděné" dceři... Po několika měsících jsem se s kamarádkou přestala stýkat, fakt mě ta setkání, kde mi vychvalovala svou geniální dceru a přitom mi popisovala, co s ní dělají, moc nelákala. Dneska se vidíme sporadicky, stejně si vždycky neodpustí nějakou poznámku... Třeba - Tvoje dcera (15 měs.) ještě kaká do plínek? To naše do umyvadla... No fujjjj....
Předchozí