Taky by mě zajímalo čí je to ostuda, že dcerka nočník zoufale odmítala až do 2 let a 10 měsíců. Naučila se na něj chodit až dva měsíce před zahájením docházky do školky, moc se mi tenkrát ulevilo. Ale že by to byla moje ostuda? A co jsem asi tak měla dělat, když to holka nebyla sto pochopit a bála se? Nátlak? Teror? Tresty? Blbost! Bylo to nepříjemné, ale ostuda snad proboha ne. A dodávám, že ač jí bude 3,5 roku, tak v noci (přes den ne) spí s plenkou, protože ve spaní hodně čůrá a vstávat 3x za noc a povlíkat a pak ráno nevyspalá budit nevyspalé dítě do školky a do práce... To radši budu OSTUDA.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.